Σελίδες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Κεραλοιφή αγνή ομορφιά Μια δημιουργός Μια Κεραλοιφή πολλά μικρά θαύματα




1. Πόσο καιρό  ασχολείστε και πως ξεκίνησε  αυτή η δημιουργική απασχόληση 
2. Τι ύφος έχουν συνήθως οι δημιουργίες σας 
3. Από  που εμπνέεστε 
4. Που απευθύνονται οι δημιουργίες σας 
5. Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον 
6. Πειτε μας λίγα λόγια για τα χειροποίητα κοσμήματα σας και τις δημιουργίες σας


 Με τις  κεραλοιφές άρχισα να ασχολούμαι πριν ενάμισυ  χρόνο, αρχικά για   προσωπική χρήση στα παιδιά μου και μετά να κάνω μεγαλύτερες ποσότητες για φίλους και συγγενείς που αντιμετώπιζαν κάποιο δερματικό πρόβλημα.

 Έμπνευση μου είναι τα παιδιά μου που σαν μητέρα προσπαθώ να τους προσφέρω το καλύτερο για την επιδερμίδα τους χωρίς να τα επιβαρύνω με χημικά σκευάσματα! 

Οι κεραλοιφές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες γιατί είναι 100% φυτικό προϊόν χωρίς πρόσθετα χημικών ουσιών και αφήνει το δέρμα να αναπνέει χωρίς να φράζει τους πόρους! 

Στο μέλλον θα κάνω  μεγαλύτερες ποσότητες οι οποίες θα διανέμονται σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Η κεραλοιφή είναι μια αλοιφή που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπιτι, έχει μεγάλη διάρκεια αν φυλαχθεί σε κατάλληλες συνθήκες!

τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε πατώντας επιλέγοντας με τον κέρσορα σας τον παρακάτω σύνδεσμο που θα εμφανίσει απευθείας στην σελίδα της φίλης δημιουργού.

https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%AE-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC/634440929968595 


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: