Σελίδες

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Σημειώσεις δικτυακού ημερολογίου αριθμός άγνωστος με θέμα τις πανελλαδικές του 2015 ....

Αγαπημένο μου ημερολόγιο 

Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ..ξέρεις εσύ . Τι ; δεν ξέρεις : 
Σε καταλαβαίνω άλλωστε ξέρω εγώ ώρες ώρες τι μου γίνεται νομίζεις ;
Όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια σχεδόν που είπα ας σπουδάσω κάτι  άλλο πέρα της δημοσιιογραφίας και φωτογραφίας και λοιπών άλλων γνώσεων μου γιατί όλα αυτά με έχουν κουράσει ! Ασε που δεν βρίσκω πια δουλειά και δεν θέλω να ξαναεργαστώ σε τηλεφωνικά κέντρα πάσης φύσεως ! 
Και πάω η δόλια "Πετροβασίλη" στα Ιεκ Γαλατσίυ _ Υπέροχα είναι ! Να πας και εσύ αν το σκέφτεσαι και ψάχνεσαι τι να κάνεις στη ζωή σου _ Να πας ! Νέες ειδικότητες πια τον Σεπτέμβρή με Οκτώβρη .... κάνε λίγη υπομονή ! Να πάρεις και την πιστοποιήση σου και ίσως ναι ! να σου ανοίξουν νέοι δρόμοι για δουλειά! Ποτέ μην λες ποτέ!!


Πάω που λες και ξεκινώ να φοιτώ στο τμήμα βοηθός βρεφονηπιοκόμου! Και σιγά σιγά διαβάζοντας και πηγαίνοντας στο πλαίσιο του μαθήματος της πρακτικής άσκησης στους παιδικούς σταθμούς μου γεννιέται να το πω _ μου ξυπνά η όρεξη για πολλά περισσότερα πράγματα με τα παιδιά να θέλω να κάνω και να θέλω να μάθω περισσότερα ! 
 Σε αυτό βοηθούν 2 υπέροχες γυναίκες καθηγήτρες μου που με παροτρύνουν να στρώσω πωποδάκο να δώσω πανελλαδικές! Φοβήθηκα πέρσυ _ βλέπεις λόγω ωροσκόπου σιχαίνομαι την αποτυχία_ και δεν έδωσα! 
Όχι βέβαια πως δεν έχω χεστεί πάνω μου και φέτος! Ασε δε που πια _ πόση παπαγαλια να αντέξει το δόλιο μυαλο μου !!!
Ναι έχω ζοριστεί πολύ! Ναι έχω διαβάσει πολύ! Ναι θέλεις βοήθεια κακά τα ψέματα η προετοιμασία για τις πανελλαδικές θέλει βοήθεια ! μην το κάνεις μόνη σου ! είναι παίδεμα και πολλή η ύλη! Θες βοήθεια ενός έμπειρου καθηγητή που προετοιμάζει ανθρώπους για αυτό το σκοπο!Ναι δεν νομίζω πως είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να ξαναγίνεται μαθητής μετά από χρόνια πια ξανά! Προσωπικά  μιλάω πάντα ! Η προετοιμασία είναι παλούκι όταν δεν έχεις βοήθεια από ΠΟΥΘΕΝΑ! Αλλωστε τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν καν να βγάζω κάρτα διαδρομών με τα μμμ πόσο μάλλον για φροντιστήριο ! 400 ευρώπουλα παρακαλώ ζητάνε τα καλά φροντιστήρια! Ένας μισθός δηλαδή _ δεν έχω να πω κάτι δω. Τα σχόλια τα αφήνω σε σένα . 


Εχω πει στον εαυτο μου 4 φορές : Τα παρατάω τωρα λέμε ! να καθίσω να τελειώσω το ιεκ μου και να καθίσω από αύγουστο πια να προετοιμαστώ κατάλληλα να μπω σιγουράκι αθήνα νηπιαγωγική !

Αλλά μετά _ κουβεντιάζοντας με τον εαυτό μου _ λέω : 
Εφτασες ως εδώ. Γιατί να μην πας να γράψεις για την εμπειρία για την ολοκλήρωση αυτής της τιτάνιας προσπάθειας σου ; Το έχω υποσχεθεί σε 3 ανθρώπους άλλωστε που πιστεύουν σε μένα  , στην Ρένα στην Αγγελική και στον Αντρέα! Δεν μπορώ να μην τηρήσω την υπόσχεση μου ! 

  

 Μην νομίζεις, διάλειμμα λίγο κάνω από την ιστορία ! που σήμερα την λέω και αύριο ....απλά κοιτάζω τα θέματα των προηγούμενων ετών με κοιτάζουν και αυτά και γενικά ...κοιταζόμαστε! όλα είναι αχταρμάς στο κεφάλι της ξανθιάς!!!
Α σήμερα είδα τα θέματα τωνπηγών για τους πρόσφυγες και της αστικής και αγροτικής αποκατάστασης ! 'Επρεπε κοινό μου να είσαι από μια γωνιά να με βλέπεις στο καφέ της πλατείας Καρύτση που πήγα να διαβάσω λίγο ... αν θες να δεις μια Βλάση σε κατάσταση πανικού 2 λέξεις αρκού να ακούσω:
1) Φαίη φωτογραφία
2) Φαίη ιστορία δέσμης


Τώρα που τα γράφω γελάω με τα χάλια μου τα κουρασμένα ! Α καλά η κούραση και εγώ έχουμε σοβαρή σχέση 2 χρόνια τώρα! Το βράδυ δε που πέφτω ξερή να κοιμηθώ ... πέφτω σε κατάσταση αφασίας και για να σου δώσω την εικόνα της σαπίλας μου θα σου πω πως λογικά α) ή πρέπει να κοιμάμαι τοσο βαθιά  που δεν ξέρω αν αναπνέω β) πρέπει να ροχαλίζω σιγουράκι_ ξέρω καθόλου σέξι αλλά δεν με νοιάζει το σέξι τώρα _ γ) το πρωί που ξυπνάω το σαλάκι που έχει τρέξει στο μαγουλάκι ...είναι εκεί να μου πει ..σάπισες μαρή πάλι .Είπαμε  πως θα πάω να γράψω και ο Θεός βοηθός! 
Μια προσπάθεια θα ολοκληρωθεί σωστά και μετά :
α) θα μαζέψω τα μάλλινα πουλόβερ μου όλα 
β) θα τελειώσω το ιεκ μου 
γ) θα γραφτώ γυμναστήριο
δ) σκέφτομαι και να κάνω και λίγο σεξ δεν ξέρω θα δείξει γιατί είμαι και δύσκολος άνθρωπος 
ε) επιβάλλεται ένα 9ο τατού 
στ) ευελπιστώ να πάω για βουτιές σε βουρκοθάλασσες εδώ στην όμορφη Αττικούλα. 
ααα και να μαζέψω τα βιβλία της θεωρητικής και να τα τακτοποιήσω κάπου που να μπορώ να τα ξαναβρώ αν χρειαστεί να προετοιμαστώ και πάλι για τον επόμενο χρόνο. 

Εχω και μια άλλη επιθυμία που ίσως να είναι η πιο δύσκολη όλων ... θέλω να δω πολύ τον Αντρέα αγαπημένο μου σύμπαν και ημερολόγιο . Κάπως κάτι πρέπει να γίνει να τον δω έστω για λίγο . ξέρεις εσύ . 

Εδώ πρέπει να βάλω τελεία να πάω ξανά για διάβασμα . Φτάνει ! Αρκετά σολάρισα και πέρασε και το διάλειμμα. 
Δεν θα ζητήσω μαγικές αστερόσκονες . Μόνο την θετική σας σκέψη και αύρα πως όλα θα πάνε καλά ! Δεν ζητώ άλλωστε κάτι παράλογο. Αλλωστε το σύμπαν θα μου το έλεγε, έτσι δεν είναι σύμπαν ; Δεν θα μου έλεγες : Παράλογο! Παράλογο! 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: