Σελίδες

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Λιακαδένιο ημερολογίο μέρα καταστρώματος.... λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις

Νομίζω πως κάθε μέρα της ζωής μας είναι δώρο . Το τι θα την κάνει καθένας από εμάς εξαρτάται από εμάς . Μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας πολλές φορές . Μπορούμε να βρούμε τον δρόμο της ζωής μας πολλές φορές . Μπορούμε να βρούμε τι θέλουμε να κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι στην δουλειά μας πολλές φορές . Αλλωστε όπως έχουν γίνει τα πράγματα και οι μισθοί μας οι μικροί ταπεινοί μισθοί των 550 ευρώ σε αυτούς αναφέρομαι ....περιουσία και μεζονέτες δεν θα κάνουμε δεν θα χτίσουμε .
Ομως μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε κάτι που θα γεμίζει την ψυχή μας και δεν θα μας μιζεριάζει.
Και μπορεί να είναι και ένα και δύο αντικείμενα ενδιαφέροντος και όχι μόνο ένα .
Σου μιλώ εκ πείρας . Για αυτό και το μοιράζομαι μαζί σου . Δεν είναι τρελή σοφία αλλά είναι κάτι που έχω εφαρμόσει και είναι αληθινό . Μπορείς να το κάνεις και εσύ . Δεν είναι ανάγκη να εγκαταλέιψεις βέβαια μια δουλειά που σου φέρνει ένα καλο αξιοπρεπή μισθό στο σπιτικό σου αν δε μπορείς να την αφήσεις. Το σέβομαι . Βρες όμως χρόνο να κάνεις κάτι για σένα κάτι που σε γεμίζει .



Ναι γιατί οχι να σπουδάσεις και πάλι . Να ανοίξεις τους ορίζοντες σου το μυαλό σου .
Μα το βασικότερο είναι να το βρεις.
Και να βρεις και ανθρώπους να πιστέψουν σε σένα .
Και αυτό είναι σημαντικό , ξέρεις .
Ξέρεις πως όταν ξεκινήσα την ¨θητεία μου " ως Πετροβασίλη στα ιεκ 2 άνθρωποι πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν κουράγιο να ξαναστρωθώ στο διάβασμα ; Και εννοείται πως η αγάπη μου για τα παιδιά καινα θέλω να γίνω καλύτερη ώστε να μπορώ να προσφέρω το καλύτερο δυνατό σε αυτά μέσα σε κάθε τάξη έπαιξε τον ρόλο του .

Άρα για να μην σε κουράζω περισσότερο γιατί κάθε τι σημαντικό σε αυτή την ημερολογιακή σελιδα σήμερα είναι σε λέξεις κλειδιά .... ποτέ μην πεις ποτέ . Και ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει πως δεν μπορείς! Και να θυμάσαι πως ναι τα  όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα .

καλό ξημέρωμα λατρεμένες μου .







Δεν υπάρχουν σχόλια: