Σελίδες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Valentino νέα τάση για φέτος κυριαρχεί η αναγέννηση σε 19 φωτογραφίες από την νέα συλλογή του γνωστού οίκου μόδας

















































 




















 


 



















 






 




H Maria Grazia Chiuri και ο Pierpaolo Piccioli έχουν δημιουργήσει τον δικό τους κόσμος στον οίκο του Valentino, εμπνεόμενοι από τα αρχεία του μετρ και βάζοντας τις πινελιές από το ταλεντο και την εποχή τους.

Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές μελέτησαν τα πορτραίτα γυναικών των μεγάλων ζωγράφων της Φλαμανδικής σχολής (και ιδίως του Βερμέερ) και μοντέρνους καλλιτέχνες όπως ο Hendrik Kerstens. "Θελήσαμε να αποτυπώσουμε το πνεύμα του ιδωτικού αισθησιασμού, να δούμε τις γυναίκες σαν νέες Παναγίες".

Τα μοντέλα, με τις μαύρες κορδέλες και τις μακριές πλεξούδες που απλώνονταν στον έναν ώμο, έμοιαζαν με μαθητευόμενες ενός μοναστηριού της αναγέννησης. Η αυστηρότητα ήταν η λεπτομέρεια που έκανε αυτό το λουκ να δείχνει φρέσκο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η τάση θα μεταφερθεί στην πραγματικότητα με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο η μαύρη κορδέλα είναι μία χρήσιμη ιδέα για μια bad hair day, η μακριά πλεξούδα μπορεί να κάνει επίκαιρο ακόμη και ένα βαρετό λουκ ενώ το ροδαλό nude μακιγιάζ μπορεί να απλοποιήσει πολλές εμφανίσεις.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: