Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πώς να φορέσεις τις τάσεις του χειμώνα και να μην σε φορέσουν εκείνες Μην ξεχνάς φοράμε την μόδα δεν μας φορά λιακαδάκι μου

Στα καλύτερα infashion chic project σε έχω λιακαδάκι
τα καλύτερα editorials μόνο για σένα !








Η Jessica Alba με pencil φόρεμα
Ένα φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα και φτάνει μέχρι το γόνατο – λίγο πιο ψηλά λίγο πιο χαμηλά, εξαρτάται από το μήκος που κολακεύει καλύτερα το σώμα σας – δύσκολα θα σας κάνει να υποπέσετε σε στυλιστικά σφάλματα. Το να διαλέξετε one piece ρούχα, όπως είναι τα φορέματα, είναι από τις πιο εύκολες στιγμές στην πορεία των στυλιστικών αποφάσεων στη ζωή μιας γυναίκας. Επιλέγετε ένα φόρεμα στην απόχρωση και τη γραμμή που θέλετε και τα δύο πράγματα που απομένουν να σκεφτείτε είναι τα παπούτσια και η τσάντα θα το συνδυάσετε. Το InStyle.gr προτείνει να συνδυάσετε το κομψό φόρεμά σας με ένα ζευγάρι kitten heels.






spl596630_005



Η ΟLIVIA WILDE ΜΕ MIDI ΦΟΥΣΤΑ

Μία φούστα μέχρι το γόνατο, αν την συνδυάσετε σωστά, αποτελεί το πιο professional κομμάτι που μπορεί να έχετε στη ντουλάπας σας. Φορέστε την με ένα ζευγάρι πέδιλα που θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά ή αν είστε τολμηρή κάντε το παιχνίδι των late 80s επιλέγοντας sneakers. Οι midi φούστες ως πιο συντηρητικές αξίζει να ελαφρύνουν με αέρινα τοπ, μεταξωτά πουκάμισα φορεμένα από μέσα και ankle boots με animal prints αλλά και μονόχρωμα t-shirts. Ενώ όσο ο καιρός θα κρυώνει τα cropped βαμβακερά πουλόβερ αξίζει να φορεθούν πολύ.
 
 
 
 
koustoumi 
 
 
 
 
 
 
 

H VICTORIA BECKHAM ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Είναι απλό, πάντα κομψό, επίκαιρο και τη φετινή σεζόν, που συνεχίζει να τιμά την ανδρόγυνη γραμμή στο ντύσιμο και αξίζει να φορεθεί πολύ. Ένα παντελόνι σε κλασική γραμμή, ακόμη και έγχρωμο, σε συνδυασμό με ένα σακάκι που θα φτάνει είτε εκεί που ξεκινάει το παντελόνι ( για τις μικρόσωμες αλλά και τις γυναίκες με μικρή περιφέρεια, ιδανική επιλογή) είτε θα σταματάει κάτω ακριβώς από τους γλουτούς σε oversized γραμμή (ιδανικό για τις πολύ ψηλές ή για εκείνες που θέλουν να καλύψουν ατέλειες από την περιφέρεια τους). Επιλέξτε το παντελόνι σας σε ψηλόμεση γραμμή, που φτάνει μέχρι τους αστραγάλους και κάντε μοντέρνους συνδυασμούς με t-shirts (αποφύγετε τις στάμπες και τα στρας). Ένα ζευγάρι κομψές μονόχρωμες γόβες, peep toe γόβες ή πέδιλα σίγουρα αποτελούν την πιο smart – chic στυλιστικη σας επιλογή για το Φθινόπωρο
 
 

 
 
 
aspo-mavro





Η ΜIRANDA KERR ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΔΙΧΡΩΜΙΑ

Η διχρωμία αυτή είναι κλασική, απλή και φέτος ιδιαίτερα επίκαιρη. Κάντε ένα total white σύνολο ( λευκό παντελόνι με λευκό τοπ ή λευκό φόρεμα), συνδυάστε το μεταλλικά παπούτσια πχ. Ένα ζευγάρι loafers σε ασημί απόχρωση και ρίξτε στην πλάτη σας ένα oversized μαύρο σακάκι. Σημειώστε πως η σκούρα απόχρωση ( το μαύρο ) πρέπει να το φορέσετε στο σημείο του σώματός σας που θέλετε να φαίνεται πιο αδύνατο.




 ghines apoxrwseis


H MARIA MENOUNOS ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Οι γήινες αποχρώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ είναι μία άψογη και συνάμα ασφαλής επιλογή για τη δουλειά. Παίξτε με τα μήκη στις φούστες και στα φορέματα σας (αποφύγετε τα πολύ κοντά στον εργασιακό χώρο) και συνδυάστε τα με φλατ oxfords ή μαύρα δερμάτινα μποτάκια που θα δημιουργήσουν μία ενδιαφέρουσα και αρκετά πιο σκληρή αντίθεση.
 
 
 
 
dermatini
 
 
 
 
 

Η HEIDI KLUM ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ

Tη δερμάτινη φούστα μπορείτε να τη φορέσετε εύκολα στο γραφείο αρκεί να επιλέξετε το σωστό μήκος, αλλά και το σωστό τοπ, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη.  Ένα μπλουζάκι σε ίσια, λιτή γραμμή όπως είναι ένα μεταξωτό πουκάμισο ή -για πιο casual εμφανίσεις- ένα μονόχρωμο t-shirt, αποτελούν κομψές επιλογές  που μαζί με ένα ζευγάρι γόβες ή ankle boots θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.
 
 
 
leuko me leuko
 
 

Η DENISE RICHARDS ΜΕ TOTAL WHITE ΣΥΝΟΛΟ

Άψογη επιλογή για μία άλλοτε μποέμ κι άλλοτε chic εμφάνιση μέσα στην ημέρα σας. Συνδυάστε το λευκό πουκάμισό σας με ένα λευκό παντελόνι ή φούστα και παίξτε με τα αξεσουάρ. Βασική τάση στα αξεσουάρ φέτος είναι οι έντονες αποχρώσεις στις τσάντες ημέρας και τολμήστε να τις κρατήσετε κι εσείς.
 
 
 
 http://www.instyle.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: