Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

τέρμα στην κακοσμία της πατουσίτσας


θα αφήσουμε απέξω τις βαρίας μορφής λοιμώξεις από τους μήκυτε που απαιτούν ειδική θεραπεία από γιατρό. Θα ασχοληθούμε και θα σας πω τον τρόπο που μπορείτε να καταπολεμήσετε τους απλούς μήκυτες που  ευθύνονται για την κακοσμία των ποδιών και των παπουτσιών μπορούν να αντιμετωπιστούν με απλά . 
Πρέπει να αλλάξουμε ορισμένες συνήθειες. αν τα παπούτσια μας είναι δερμάτινα ή καστόρινα ή γενικώς δεν μπαίνουν στο πλυντήριο ρούχων, κάνουμε το εξής: σε ένα πετσετάκι ρίχνουμε οινόπνευμα και καθαρίζουμε πολύ καλά το εσωτερικό των παπουτσιών. Πολύ σχολαστικά, όλα τα μέρη και όλες τις γωνίες. 
Στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε με ξίδι. 
Μόλις στεγνώσει το εσωτερικό, με ένα βαμβάκι περνάμε τα ίδια μέρη με Betadine Solution, αυτό που βάζουμε στις πληγές. 
Δεν το βγάζουμε. 
Το αφήνουμε μέσα στα παπούτσια και τα αποθηκεύουμε. 
Το πολύ πολύ να βάζουν λίγο οι κάλτσες την πρώτη φορά που θα τα φορέσουμε, αλλά το Betadine είναι υδροδιαλυτό και φεύγει με το νερό.
Για το βράδυ θα σας προτείνω να δοκιμάστε και να εφαρμόσετε 
κάθε βράδυ το τονίζω  στα ποδαρακια σας κεραλοιφή με φασκόμηλο και λεμόνι.Πρώτα θα έχετε κάνει ένα ποδόλουτρο με λίγο χαμομήλι μια κούπα θα ρίξετε μέσα στο νερό με 1 κουταλία της σούπας μαγειρική σόδα .Δεν θα το ξεβγάλετε το μείγμε αυτό και θα κοιμάστε με αυτό δηλάδη απλά θα σκουπίσετε τα πατουσάκια σας και θα κάνετε νάνι .
Μετά  από 5-6 ποδόλουτρα, καθημερινή αλλαγή καλτσών και καθαρισμό παπουτσιών, θα δείτε σημαντική βελτίωση . 
Και αφού συνέλθουν τα πατουσάκια θα τα ενυδατώνετε με μια απλή κηραλοιφή με σπαθόχορτο θα τα τυλίγετε με μια μεμβράνη διάφανη, θα φορέσετε και ένα ζευγάρι κάλτσες και κοιμηθείτε . θα δείτε σε λίγες μέρες τα πόδια σας μεταμορφωμένα σαν κάνετε κάθε μέρα ειδικές κούρες στα ακριβότερα σπα .
την λιακαδίτσα θα σκέφτεστε όταν θα παινεύουν τα όμορφα πόδια σας και θα χαμογελάτε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: