Σελίδες

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Σπιτική Λεμονάδα με Λεβάντα

  •  Υλικά
  • 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα λεβάντα
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • νερό
  • Προετοιμασία:
  • Για να κάνουμε το σιρόπι λεβάντας, βράζουμε 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα λεβάντα με 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό,για 5 λεπτά  Στραγγίζουμε και  το αποθηκεύουμε  σε ένα μπουκάλι 
  • Στη συνέχεια, βράζουμε  ίσες ποσότητες ζάχαρης και νερού (δηλαδή, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό) για να φτιάξουμε  ένα απλό σιρόπι.
  • Για να κάνετε την Λεμονάδα, συνδυάζουμε ένα μέρος απλό σιρόπι,και ένα μέρος φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και τέσσερα μέρη νερό. Ανακατεύουμε  καλά. Βάζουμε σπασμένο πάγο και το απολαμβάνουμε!!! Προσθέτουμε αν την θέλουμε πιο γλυκιά άλλη μια κουτάλια σιρόπι Λεβάντας .
  • καλη επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: