Σελίδες

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

SkiinPerfection L Oreal και οι εντυπώσεις μου χρησιμοποιώντας την για 6 μήνες Λιακάδα μου ήρθε να μιλήσουμε για την κρέμα Skin Perfection Loreal . 
Την αγόρασα παρακινούμενη από κάποια review που είχα διαβάσει και δει στο Youtube (όχι πολλά αλλά ξέρεις πως τα ψάχνω και τα διαβάζω όλα)
Ανήκει στα προιόντα ευρείας κατανάλωσης και η τιμή της είνα αρκετά προσιτή ανάλογα με τυχόν προσφορές που έχει η εταιρεία κατά συχνά χρονικά διαστήματα ( περίπου στα 12 ευρώ )
Υπάρχουν και άλλα προιόντα της αντίστοιχης σειράς , κρέμα ματιών, makeup και bb cream την οποία έχω αγοράσει και έμεινα περισσότερο ικανοποιημένη από την skin perfection .
Ως κρέμα αναφέρεται σε νεαρές ηλικίες το πολύ ως 35 θα σου πω εξ εμπειρίας.
H Loreal στο πρόμο της αναφέρει τα εξής ανάμεσα σε πολλά πως συσφίγγουν οι πόροι, μειώνονται και σχεδόν εξαφανίζονται, σε βάθος χρόνου η επιδερμίδα να το πω πιο απλά αναβαθμίζεται δερματικά.
Χμ να σου την μαύρη αλήθεια ;
 

Δεν έκανε τίποτα από όσα αναφέρει η εταιρεία και όσες μπλόγκερ τυχόν έγραψαν ή είπαν στα review τους.
Απλά προσφέρει μια ήπια ενυδάτωση.
 

Θα μου πεις : Τι έκανες τελικά ; Την πέταξες ;
Όχι Λιακαδίτσα μου δεν πετάμε τίποτα. Βρίσκουμε τρόπους και χρησιμοποιούμε τα καλούδια μας. 
Την χρησιμοποίησα ως βάση κάτω από την κηραλοιφή που χρησιμοποίησα όλο το χειμώνα και την άνοιξη που χρησιμοποίησα την αντιηλιακή ενυδατική μου.
Απευθύνεται σε πολύ νεανικά φρέσκα δέρματα θα σου πω το πολύ ως 30 και ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας θα συμπληρώσω, που είναι το α και το ω όταν επιλέγουμε κρέμα ενυδάτωσης.
Αντίθετα έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη για την απόδοση της και τον δείκτη προστασίας που έχει η bb cream της ίδιας σειράς 
Με δείκτη προσαστίας 25, που δεν βρίσκεις εύκολα σε προιόντα είτε ευρείας είτε όχι καταναλώσης.
Αυτή ναι ! ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ , γιατί τα αξίζει τα χρήματα της , θα την βρεις περίπου 12 ευρώ. 
Ξεκίνα να την χρησιμοποιείς από τώρα, χωρίς να περιμένεις να έρθει ο Ιούνης. 


 Περιμένω εντυπώσεις σου αν έχεις χρησιμοποιήσει τα ίδια καλούδια της Loreal .

Δεν υπάρχουν σχόλια: