Σελίδες

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Οταν η θέληση και η προσπάθεια μας αμείβουν ....Caroline Kupfer μια γυναίκα που άλλαξε ριζικά την ζωή της.




Η  Caroline Kupfer στο άρθρο που διάβασα και σας γράφω  είναι μια γυναίκα που αποκαλούσε τον εαυτό της " εθισμένο " με το φαγητό . Στο άρθρο για την ακρίβεια της αγγλικής γλώσσας αναφέρει πως ήταν a ‘food addict’.Στα 33 της χρόνια ζύγιζε 280 pounds στα κιλά περίπου 150 με 160 . Το καθοριστκό γεγονός που της άλλαξε την ζωή και πήρα την απόφαση να χάσει τα κιλά της ήταν ένα περισταστικό που συνέβη στις διακοπές της .
Για την ακρίβεια αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της ..αυτή εδώ 



Κάποιος την φωτογραφίσε λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα. Το κύμα δε που προκλήθηκε στην πισίνα απο την βουτιά της ήταν ...μεγάλο και όλα αυτά την προβλήματισαν . Την έβαλαν να σκεφτεί πως ήρθε πια η ώρα να κάνε κάτι με τα κιλά της.Η φωτογραφία αυτή , όπως χαρακτηριστικά είπε και η ίδια, την προβλημάτισε." Σκέφτηκα κοιτώντας αυτή την φωτογραφία πως θυμίζω φάλαινα" "Δεν ήθελα να θυμίζω και να μοιάζω με φάλαινα.Ετσι πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για αυτό "
 Αν νομίζεις πως υπήρξε μαγική συνταγή και αδυνάτισε θα σε απογοητεύσω. Ξεκίνησε ότι χρειάζεται μια καλήισορροπημένη διατροφή.Πρόσθεσε στην καθημερινή της διατροφή φρούτα,γιαούρτι και λαχανικά!
Γράφτηκε_ και εννοείται πως πήγαινε ...έτσι!_ στο γυμναστήριο της περιοχής της. Σιγά σιγά τα κιλά έφευγαν και εκείνη δεν το πίστευε.
 Ενα χρόνο μετά ... έβγαλε ξανά αλλά μείον 100 pounds περίπου σχεδόν 80 κιλά.Εμεινε η μισή και να η απόδειξη !!



Δεν θα πω κάτι περισσότερο . το άρθρο στα αγγλικά θα το βρείτε εδώ ..
η μετάφραση μου ήταν λίγο πιο .ελεύθερη γιατί προστέθηκε και το στοιχείο Λιακάδα! 



http://www.bodyrock.tv/weight-loss/woman-loses-100-pounds-year-humiliating-swimsuit-photo/






 








Δεν υπάρχουν σχόλια: