Σελίδες

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Οταν αγαπάς τη ζωή σου και γίνεται Μελένια μέσα από τα καλούδια της Μαμάς Φύσης
Δεν θα πω πολλά γιατί πρέπει να εμπιστεύεστε  τα καλούδια της φύσης ...τα 500 και κάτι άρθρα εδώ στο ιστιολόγιο αυτό με το θέμα αυτό ασχολούνται γράφουν και εξηγούν. 
Αλλά σας έχω εφιστήσει την προσοχή σε εκείνους που τα φτιάχνουν . Να ξέρουν την δουλειά τους . 
Να αγαπούν αυτό που κάνουν και να σας προσφέρουν το καλύτερο . 
Η συνάδερφος είναι εξαιρετική και για αυτό το λόγο αξίζει να διαβάσετε και την συνέντευξη της και να  επιλέξετε την σελίδα της στο FAcEBOoK και να την προσθέσετε στις Αγαπημένες σας και να αγοράσετε αφού πρώτα δείτε τις ανάγκες του δέρματος σας μαζί της .
 


1. Πόσο καιρό ασχολείστε και πώς ξεκίνησε αυτή η δημιουργική απασχόληση; 
2. Τι υλικά χρησιμοποιείτε στις παρασκευές σας; 
3. Που απευθύνονται οι παρασκευές σας; 
4. Πείτε μας λίγα λόγια για τα είδη των κεραλοιφών 
5. Ποια τα σχέδιά σας για το μέλλον;


1. Ασχολούμαι λίγο περισσότερο από ένα χρόνο με την παρασκευή κεραλοιφών. Αφορμή για το ξεκίνημα αυτό στάθηκε ένα αρκετά σοβαρό χτύπημα του γιού μου όπου και του εφάρμοσα μια κεραλοιφή (δεν είχα κάτι άλλο πρόχειρο στο σπίτι) που μου είχε δώσει ο μελισσοκόμος θείος μου. Έμεινα άφωνη από τα αποτελέσματα! Έτσι έγινε η αρχή. Παρακολούθησα (και παρακολουθώ) σεμινάρια, ξεκίνησα μια διαρκή ενημέρωση πάνω στο θέμα και παίρνω μέρος σε εκδηλώσεις παραδοσιακών προϊόντων. Μου αρέσει αυτό που κάνω και το κάνω με αγάπη! 


2. Τα προϊόντα μέλισσας (κερί, πρόπολη, μέλι) εννοείται ότι τα προμηθεύομαι από τον μελισσοκόμο θείο μου. Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιώ είναι παραγωγής μας (από αράντιστες ελιές, χωρίς λιπάσματα κλπ) και όλα τα υπόλοιπα έλαια βάσης, αιθέρια έλαια και άλλες α’ ύλες τα προμηθεύομαι από γνωστές πιστοποιημένες εταιρείες βιολογικών προϊόντων. 

3. Οι κεραλοιφές και τα λαδάκια μου απευθύνονται σε όσους ψάχνουν έναν τρόπο φυσικό για την αντιμετώπιση των δερματικών ή μυϊκών προβλημάτων τους, μακριά από τα χημικά του εμπορίου. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε ένα βρέφος για την αποφυγή συγκάματος ή για μασάζ. 

4. Τα είδη των κεραλοιφών που παρασκευάζω είναι ποικίλα και καλύπτουν μεγάλο φάσμα δερματικών και μυϊκών παθήσεων. Υπάρχει κεραλοιφή για ονυχομυκητίαση, ψωρίαση, έκζεμα, ακμή, εγκαύματα-ερεθισμοί, πανάδες, έρπις, χεριών, χιονίστρες, αυχενικό, τενοντίτιδα, θλάση, φλεβίτιδα, ψύξη, βρεφικές, παιδικές, εντομοαπωθητική, ενυδάτωσης σώματος, ραγάδες, κυτταρίτιδα, προσώπου και πολλές πολλές ακόμα…! 5. Για το μέλλον σκέφτομαι να ασχοληθώ και με το χειροποίητο σαπούνι, αλλά σίγουρα χρειάζομαι και περισσότερο χώρο εργαστηρίου από αυτόν που μου έχει ήδη παραχωρηθεί. Αυτό πάντως που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να μάθει όλο και περισσότερος κόσμος τη δύναμη που κρύβει η φύση!https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%AE-BeeBalm/299118466911414
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%AE-BeeBalm/299118466911414https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%AE-BeeBalm/299118466911414


Έως 15/10/14 ισχύουν τα παρακάτω:

Πακέτο#1
1 κεραλοιφή βρεφική baby6+ χαμομηλόλαδο 106 ml
1 κεραλοιφή με βαλσαμόλαδο 40 ml
1 κεραλοιφή για εγκαυματα ερεθισμούς 40 ml
Και οι τρεις μαζί 11,00 €

Πακέτο#2
1 κεραλοιφή για πανάδες-διχρωμίες 40 ml
1 κεραλοιφή περιποιήσης χεριών 106 ml
1 lip balm τριαντάφυλλο ενυδάτωση χειλιών 10 ml
Όλα μαζί 12,00 €

Πακέτο#3
1 Κεραλοιφή αναπλαστική για ραγάδες-ουλές 106 ml
1 κεραλοιφή περιποίησης χεριών 106 ml
δώρο κεραλοιφή φτέρνες-αγκώνες των 30 ml
Όλα μαζί 15,00 €


Κάντε ένα δώρο φτιαγμένο από τη φύση στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Σε συσκευασία δώρου για όσους το επιθυμουν
1,50 € ΕΛ.ΤΑ

για τις παραγτγελίες σας εποικοινωνήστε με την σελίδα στον σύνδεσμο που ακολουθεί παρακάτω:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: