Σελίδες

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν το ασήμι και το χρυσάφι γίνονται μικρά έργα τέχνης
1. Πόσο καιρό ασχολείστε και πως ξεκίνησε αυτή η δημιουργική απασχόληση - Ασχολούμαι από το 1992 όπου και είχα μπει στη σχολή αργυροχρυσοχοοίας Αθηνών, η ενασχόληση μου με το είδος ήταν σχεδόν τυχαία αλλά στη πορεία κατάλαβα πως αυτό ήταν το επάγγελμα που πάντα ήθελα να κάνω. Το δικό μου κατάστημα το άνοιξα το 2000 αφού πρώτα εργάστηκα σε εργαστήρια χειροποίητων κοσμημάτων και παραμένω μέχρι σήμερα να έχω ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα στη πόλη της Καβάλας. 


2. Τι ύφος έχουν συνήθως οι δημιουργίες σας - Σύμφωνα με τις προσταγές της εποχής και τις ανάγκες των πελατών δημιουργώ κοσμήματα διαχρονικά, μοναδικά αλλά και μοντέρνα. Σε ακόμη ένα είδος που εξειδικεύομαι πέραν του κοσμήματος είναι η κατασκευή χειροποίητων στεφάνων γάμου σε μεγάλη γκάμα. 

 3. Από που εμπνέεστε - Από τα πάντα. Από τη καθημερινότητα, από ένα ταξίδι, από μία βόλτα στη φύση, ακόμη και από τα γκράφιτι ενός τοίχου. Η έμπνευση είναι κάτι που δε στερεύει ποτέ, ακόμη και εκεί που νιώθεις πως δεν έχεις τίποτα άλλο να δώσεις. 

 4. Που απευθύνονται οι δημιουργίες σας - Σε όλους όσους τους αρέσει το ωραίο και το εκλεπτυσμένο. Σε όλες τις ηλικίες. Οι τιμές μας είναι άλλωστε τέτοιες που για το καθένα υπάρχει κάτι που να ταιριάζει σε αυτόν ώστε να τον κάνει χαρούμενο, είτε παίρνοντας κάτι για τον ίδιο, είτε κάνοντας ένα δώρο. Όσο για τις δημιουργίες μας στα στέφανα γάμου μας έχουν προτιμήσει πάνω από 10.000 ζευγάρια τα τελευταία χρόνια για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους και αυτή η επιλογή τους μας τιμά ιδιαίτερα. 

5. Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον - Τα σχέδια μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε δυναμικά κόντρα στα σημεία των καιρών και να υποσχεθούμε στον εαυτό μας αλλά και στους φίλους μας πως θα είμαστε εδώ για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη. 


6. Πείτε μας λίγα λόγια για τα χειροποίητα *κοσμήματα/στέφανα* σας και τις δημιουργίες σας - Εκτός από τις χειροποίητες δημιουργίες που μπορεί κάποιος να βρει στο κατάστημα, δίνουμε τη δυνατότητα στον εκάστοτε πελάτη να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ότι έχει φανταστεί και ονειρευτεί. Στη σελίδα μας στο facebook θα βρείτε φωτογραφίες από κοσμήματα και στέφανα που έχουμε στο κατάστημα μας και μπορείτε να τα παραγγείλετε επικοινωνώντας μαζί μας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.


 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos https://www.facebook.com/JiolasGiorgos
 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos


 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos https://www.facebook.com/JiolasGiorgos https://www.facebook.com/JiolasGiorgos https://www.facebook.com/JiolasGiorgos https://www.facebook.com/JiolasGiorgos https://www.facebook.com/JiolasGiorgos
 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos
 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos
 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos
 https://www.facebook.com/JiolasGiorgos

Δεν υπάρχουν σχόλια: