Σελίδες

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με τα μαλλιά μας Λιακάδες

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα όμορφη είναι τα μαλλιά. Όσο καλό μακιγιάζ ή ακριβά ρούχα ή αξεσουάρ και να φοράμε η λεπτομέρεια της γοητείας μας βρίσκεται πάνω στο όμορφο κεφαλάκι μας.
Μπορεί να είσαι μελαχρινή ή καταστανόξανθη ή κοκκινομάλλα και να έχεις βρει το στυλ μαλλιών που αναδεικνύει την ομορφιά σου αλλά έχεις ασχοληθεί με την σωστή περιποίηση τους;

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιούσια για καλά προϊόντα μαλλιών όσο αφορά την ενυδάτωση τους. Τρία έχω επιλέξει για την δουλειά αυτή και είναι τα εξής λάδια μαλλιών
Το πρώτο είναι της εταιρείας Pantene, το ξηρό λάδι μαλλιών με βιταμίνη Ε. Η τιμή του είναι περίπου στα 7 ευρώ αλλά πολύ συχνά θα το βρεις με 40% ή 50% έκπτωση και είναι μια καλή ευκαιρία στην τιμή του ενός να αγοράσεις δύο συσκευασίες.Προσφορές θα βρεις και σε supermarkets αλλά και στα Hondos Center. 
Δεν βαραίνει τα μαλλιά. Δεν αφήνει την αίσθηση ελαιόλαδου αφού είναι ξηρό λάδι και έχει λεπτότερη υφή.
Υπόψιν πως τα μαλλιά μου τα βάφω στο απόλυτο σαντρέ ξανθό και χρειάζονται ιδιαίτερη ενυδάτωση, κυρίως οι άκρες τους. Λόγω οικονομικών δυσχερειών τα τελευταία χρόνια πειραματίστηκα αρκετά και εγώ και η δόλια ταλαίπωρη τσέπη μου μέχρι να καταλήξω στο συγκεκριμένο. Το καλοκαίρι μετά το μπάνιο στην θάλασσα το έχω μαζί μου για να ενυδατώσω τα μαλλιά. 


Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το λάδι της Orzen,  Dry Satin Oil. Ελαφρύ στην υφή του απλώνεται άνετα και ενυδατώνει σε μεγάλο βαθμό τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών μου .Θα το βρεις και αυτό στην τιμή των 6,50 περίπου ευρώ ή 6,79 ανάλογα το κατάστημα που θα κάνεις τις αγορές σου.Η εταιρεία συνήθως δίνει προσφορά έκπτωσης 30% και δεν είναι καθόλου άσχημα. Σε καταστήματα HondosCenter ή supermarkets ή όπου άλλου αγαπάς να αγοράζεις καλλυντικά.
  Τρίτο και χιλιολατρεμένο το λάδι της LOreal Elvive στην μωβ συσκευασία. Συνεργάζεται στο απόλυτο 100% με τα μαλλιά και αφήνει μια όμορφη μυρωδιά θυμίζοντας καλοκαίρι ενώ δεν βαραίνει τα μαλλιά, σαν να φοράς ένα κράνος δηλαδή. 
Το σπρέι της συσκευασίας θα σε βοηθήσει να απλώσεις εκεί που χρειάζεται ενυδάτωση, κυρίως στις άκρες των μαλλιών που είναι αρκετά αφυδατωμένες ή ξηρές. 
Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ αλλά και πάλι η εταιρεία συχνά πυκνά το δίνει με έκπτωση 40% αλλά και με 50% και τότε μπορώ και αγοράζω 2 συσκευασίες. 

Δεν ξεχνάμε πως η ποιότητα των μαλλιών της κάθε μίας από εμάς διαφέρει. Μπορεί σε κάποια να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα που έχει με μένα,πχ.
Ταπεινή γνώμη και εμπειρία εκφράζω και  ταπεινά και πάλι προτείνω να τα δοκιμάσεις .Δεν χρειάζεται ταυτότοχρονα να αγοράσεις και τα τρία, εννοείται! Μην ξεχνάς πως τα μαλλιά χρειάζονται και μάσκες ενυδάτωσης και περιποίησης και το κατάλληλο λάδι μαλλιών.Σιλικόνη μαλλιών δεν σου προτείνω. Η μακρόχρονη χρήση της κάνει περισσότεροο κακό στην τρίχα παρά καλό. 
Αν μπορείς δοκίμασε προϊόντα με υγρό μετάξι , όπως της εταιρείας Biosilk αρκετά ελαφρύ και της εταιρείας Chi λίγο πιο ενυδατικό κυρίως για μαλλιά ταλαιπωρημένα και ξηρά λόγω χημικών επεξεργασιών. 

Θα χαρώ να πεις και εσύ την γνώμη σου ή την εμπειρία σου τόσο από τα συγκεκριμένα αλλά και για κάποιο άλλο αντίστοιχο προϊόν που λατρεύεις να χρησιμοποιείς Λιακαδάκι.Δεν υπάρχουν σχόλια: