Σελίδες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Θανάσιμα λάθη φράσεις σε μια σχέση


Αφορμή για την σημερινή βραδινή σκέψη που θα μοιραστώ μαζί σου Λιακαδίτσα είναι η συζήτηση ενός ζευγαριού που άθελα μου άκουσα λίγο. 
Που λες είχα πάει να διαβάσω για λίγο στα starbucks και κάποια στιγμή έρχεται και ο κύριος να συναντήσει την κυρία του. 
Η συζήτηση κυλούσε ομαλά περί ανέμων και υδάτων μέχρι που ακούγεται από το κορίτσι_ είναι πιο ρομαντικός ο όρος αγόρι κορίτσι_ η ερώτηση παγίδα για το αγόρι :
 -Έχεις κάτ; Δείχνεις κάπως αναλαφασμένος ...
 -Όχι τι να έχω _απαντά με φωνή που μαρτυρούσε το αντίθετο ενώ με την άκρη του ματιού μου έβλεπα πως και η στάση του σώματος του άλλα μαρτυρούσε.... 
 -Ξέρεις _ κορίτσι_ σχετικά με την κουβέντα που αφήσαμε χθες ...με το φαγητό πως δεν γίνεται να τρώμε κάθε μέρα το ίδιο ...δεν είναι το ίδιο ξέρεις...

Για να μην έχετε απορία θα σας πω πως το αγόρι είχε κάνει το θανάσιμο λάθος που όλοι σχεδόν χρόνια τώρα επαναλαμβάνουν. Ποιο είναι αυτό θα με ρωτήσεις και πολύ σωστά θα κάνεις για να μαθαίνεις είτε είσαι αγόρι είτε κορίτσι. Τα αγόρια έχετε μια κακή συνήθεια για να πείτε με τον λάθος τρόπο σε ένα κορίτσι να μην σας γίνεται στενός κορσές και πως το κάθε μέρα στην σχέση σας το βαριέστε. Και πάντα μα πάντα επιλέγετε το παράδειγμα του αγαπημένου φαγητού. Δηλαδή για όσους ακόμη δεν έχετε καταλαβει λέτε τα εξής,ρωτώντας το κορίτσι ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό. Σας απαντά για παράδειγμα πως της αρέσουν τα μακαρόνια με κιμά. Φαντάσου της απαντάτε τώρα να τα τρως κάθε μέρα της ζωής σου. Κάπως έτσι είναι και οι σχέσεις κλπ κλπ συνεχίζετε με θράσος αιτιολογώντας την απόψη σας που μόλις σας αποκαθήλωσε από το θρόνο του απόλυτου έτερον ήμισυ. 



Και αν θεωρείτε πως έχετε γλυτώσει από τον δεσμό αυτό, ένα θα σας πω. Βρείτε γαλαξία να αλλάξετε κοσμικά περιβάλλοντα. Όχι μόνο δεν θα σας χωρίσει αλλά θα σας ψήσει το ψάρι στα χείλη και θα σας κάνει την ζωή κόλαση το κορίτσι. 

 Να ξέρετε πως μαζί με την φράση : νομίζω πως πάχυνες από πέρσυ που θα σας στείλει με κάταγμα στο ΚΑΤ, η δεύτερη φράση είναι αυτή η παρομοίωση της σχέσης σας με κάθε λογής κεμπάμπια σουβλάκια και λοιπά τιμαλφί κουζίνας και κατσαρόλας.
Συγκεντρωθείτε αγόρια . Βρείτε άλλους τρόπους να πείτε αυτό που θέλετε να πείτε στο κορίτσι. 
Και μην ξεχνάτε πως θέλει τρόπο όχι κόπο.
Η γυναίκα είναι το δεύτερο πλάσμα μετά τον ελέφαντα σε χωρητικότητα μνήμης . 

Κορίτσια αν σας πει κάτι τέτοιο σε πρώτη φάση πάρτε ανάσα να οξυγωνέσετε εγκέφαλο.Στην συνέχεια αναπνεύστε βαθιά και αργά μετρώντας έως το 10 αργά αργά. Σηκωθείτε από το τραπέζι ή τον χώρο που έχετε πρόσβαση σε αιχμηρά αντικείμενα. Βρείτε μια δικαιολογία πως ξεχάσατε κάτι και σηκωθείτε να περπατήσετε. 
Μετά τι να σας πω ... προσωπικά θα αδιαφορούσα και θα συμφωνούσα μαζί του θέτοντας σε εφαρμογή άμεσα μάλιστα τα του φαγητού ίδιου κάθε μέρα. Δηλαδή θα τον έκανα να τρέχει και να μην με προλαβαίνει . 
Παλιά μέθοδος κορίτσια η ζήλια αλλά πιστέψτε με έχει αποτελέσματα. 


Γλυκό φιλί . 

περιμένω είτε το σχόλιο σου είτε την προσωπική σου ιστορία . 












Δεν υπάρχουν σχόλια: