Σελίδες

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Φορώντας τις γόβες μας σωστά

Πάντα θαύμαζα τις γυναίκες που μπορούν να κυκλοφορούν όλη μέρα με τις 12 πόντες γόβες τους . 
Ομως δεν είναι εφικτό για όλες μας κάθε μέρα 24/7 να είμαστε σαν τις hollywood ηρωίδες ταινιών που τα καταφέρνουμε όλα πάνω σε 12πόντες γόβες .

Υπάρχουν μυστικά που πια δεν θα είναι μυστικά όσο αφορά τους τρόπους που μπορούμε να φοράμε τις αγαπημένες μας γόβες,άσχετα το ύψος του τακουνιού .
Αγαπημένες μου είναι οι 9ποντες που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους.
 Πηγαίνοντας να τις αγοράσετε το βασικότερο είναι να τις αγοράσετε στο σωστο νούμερο .
Δοκιμάστε και τις δύο και όχι μόνο το αριστερό ή το δεξί από το ζεύγος του παπουτσιού. 
Φροντίστε να έχετε πόδια ξεκούραστα και όχι να έχετε γυρίσει την μισή αγορά που σημαίνει πως θα δοκιμάζετε τις γόβες με πόδια κουρασμένα . 


Το δεύτερο και βασικότερο είναι η ποιότητα του υποδήματος . Και τι εννοώ με αυτό η Λιακάδα:
Οσο πιο χειροποιήτο είναι η γόβα κατασκευασμένη τόσο θα αγκαλίασει και θα γίνει ένα με το πόδι σας . Όσο πιο τυποποιημένη καλουπιασμένη είναι τόσο .δηλαδή όσο πιο μαζική παραγωγή έχει γίνει τύπου ..σαν εκείνη την γόβα που την αγόρασες ενθουσιασμένη από το γνωστό πολυκατάστημα αλλά τελικά ..την βλέπει η παπουτσοθήκη σου.
 Επέλεξε γόβες με στρογγυλή μύτη ! Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Kate Middleton στις γόβες αυτές και στο ύψος του τακουνιού που είναι έως 10 πόντους! Φόρεσε τις καθώς τις δοκιμάζεις με ένα ζευγάρι κάλτσες και το ίδιο πράξτε και στο σπίτι ...με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει με απλό και εύκολο τρόπο η φόρμα τους χωρίς να κινδυνεύετε να τις ..τραυματίσετε με άλλους τρόπους .

Για όσες δυσκολεύεστε με τα λεπτά τακούνια αγοράστε με χοντρά τακούνια . 
Θα σας βοηθήσουνε περισσότερο να περπατήσετε πιο σταθερά και πιο άνετα.Το λεπτό τακούνι σημαίνει ότι το πόδι και το κύριο βάρος σας σε κάθε βήμα πέφτει σε μία πολύ μικρή επιφάνεια.  Ενώ σε μια ευρύτερη επιφάνεια τακουνιού, βοηθά να διανέμεται πιο ομοιόμορφα το βάρος.
Δεν είναι για χόρταση η γόβα ! Δεν χρειάζεται να τις φοράτε κάθε μέρα! 

 Θα σας προτείνω να φοράτε και τους ειδκούς πάτους αρκεί να ξέρετε ποια είναι η ανάγκη του ποδιού σας για να επιλέξετε τον σωστό και πάντα να τους έχετε μαζί σας στις νέες σας αγορές για να τους δοκιμάζετε επί τόπου. 


Αν είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσετε γόβες να τις φορέσετε και να περπατήσετε και μέσα στο σπίτι . Θα σας βοηθήσει και στην αυτοπεποίθηση σας πως δεν ...θα κάνετε θεαματικές τούμπες πάνω σε αυτές . Και θα βοηθήσει και στο τρόπο που θα τις περπατήσετε.


Δεν τρέχουμε πάνω στις γόβες μας . Περπατάμε όμορφα γυναικεία και καμαρώτα. Δεν πάμε δηλαδή σαν ..κατσαρίδες ούτε σαν ακρίδες.
 Για τον λόγο αυτό αν δεν είστε συνηθισμένες σε γόβες ξεκινήσετε με χαμηλές ύφους 5πόντων ή 8 πόντων. 

Αν σου άρεσε το άρθρο απλά κοινοποίησε το και διάδωσε το !
Δεν υπάρχουν σχόλια: