Σελίδες

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Ενας διαγωνσιμός που έχει σκοπό να σας ομορφύνει ! Δηλώστε συμμετοχή λήγει στις 30/12/2014, στις 14:30μμ!!Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός Goadvance.gr: 10 τυχεροί κερδίζουν πακέτα ομορφιάς That’s Better αξίας €44,50 το καθένα!
Το κάθε δώρο είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 1 Λάδι Καθαρισμού Cleanse Away και 1 Ορό Αποκατάστασης After Party Secret. Η συνολική αξία των πακέτων είναι €445!
To That’s Better Cleanse Away είναι ένα θρεπτικό λάδι καθαρισμού προσώπου και της περιοχής των ματιών, με βιταμίνη Ε και έλαια από Acai Berry. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις που σχετίζονται με τη γήρανση.
To That’s Better After Party Secret είναι ορός αποκατάστασης που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης. Περιέχει Βιταμίνη Ε, υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό οξύ και έλαια από Acai Berry. Tο Acai Berry αποτοξινώνει την επιδερμίδα, ενώ η Βιταμίνη Ε και το Υαλουρονικό οξύ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος.

Οι χρήστες δηλώνουν μέρος με την συμπλήρωση ενός έγκυρου email στο http://www.goadvance.gr/contest/thats-better/
Ο διαγωνισμός λήγει στις 30/12/2014, στις 14:30μμ, και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email αλλά και θα ανακοινωθούν στο site & στην σελίδα μας στο Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια: