Σελίδες

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Όταν η ομορφιά έχει το όνομα και την εγγύηση της Oriflame

1. Πόσο καιρό ασχολείστε και πως ξεκίνησε αυτή η δημιουργική απασχόληση 

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την Oriflame εδώ και ένα χρόνο, αλλά τα προϊόντα τα πρωτοδοκίμασα πριν 10 χρόνια περίπου. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το δικτυακό μάρκετινγκ για 2 λόγους: α) είμαι καθηγήτρια Γερμανικών και το επάγγελμά μας περνάει κρίση, όπως και πολλά άλλα και β) απέκτησα ένα αγοράκι, και ήθελα να μπορώ να εργάζομαι από το σπίτι και να μεγαλώνω το παιδί μου.


2. Τι ποιότητα έχουν τα προϊόντα; 

Πρόκειται για φυσικά σουηδικά προϊόντα. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα κέντρα έρευνας και παραγωγής κι έτσι καταφέρνει κι έχει υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.


3. Γιατί να γίνει κάποιος μέλος στην Oriflame;

 Για 3 λόγους: α) Για να αγοράζει τα προϊόντα του σε τιμές χονδρικής - Η εγγραφή είναι δωρεάν : http://gr.oriflame.com/recruits/online-registration-blog.jhtml?sponsor=1058653&theme=registrationTheme3&_requestid=1950145 β) Για να βγάζει χρήματα είτε αν ασχοληθεί με πωλήσεις με 30% κέρδος είτε αν ασχοληθεί με το δικτυακό μάρκετινγκ, για να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές ποσό ισάξιο της δουλειάς του


4. Ποιος μπορεί να γίνει μέλος είτε για προσωπική κατανάλωση προϊόντων είτε για να βγάλει χρήματα;

 Όποιος το επιθυμεί.


5. Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον; 

Να μπορώ να εργάζομαι λιγότερα και να αμείβομαι περισσότερο (με το δίκτυο μπορεί κάποιος να το καταφέρει αυτό), ώστε να μπορώ να χαίρομαι τη ζωή μου και τα άτομα που αγαπώ, αντί να περνάω τη ζωή μου δουλεύοντας


6. Πείτε μας λίγα λόγια πώς σας άλλαξε αυτή η δουλειά; 

Έγινα πιο κοινωνική, φιλόδοξη και δημιουργικοί και προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να εξελίσσω τη δουλειά μου. Επίσης, γνωρίζοντας όλο και περισσότερα άτομα, ανοίγεις τους ορίζοντές σου.


Τα καλούδια της θα τα βρείτε και θα κάνετε τις παραγγελίες σας στην σελίδα της στο σύνδεσμο 
https://www.facebook.com/OriflameByGeorgia

Δεν υπάρχουν σχόλια: