Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

έλα χαμογέλασε λίγο λιακάδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Θέλει τρόπο και όχι κόπο για να χαμογελάσουμε και να φορτίσουμε με θετική ενέργεια την μέρα μας και σχεδόν ανέξοδα.

Προσπαθήστε λοιπόν να αυξήσετε την ενεργικότητα σας και την δραστηριότητα σας. Δηλαδή χρησιμοποιείστε περισσότερο τις σκάλες αντί του ασανσέρ αν μένετε ή εργάζεστε ως τον 3 όροφο του οικήματος.Μιλάτε στο τηλέφωνο ? Σηκωθείτε και περπατήστε εφόσον έχετε ασύρματη συσκευή ή χρησιμοποιείτε το κινητό σας.


Ευτυχώς ακόμη έχουμε ήλιο ακόμη και μέσα στον χειμώνα .Αυτό εκμεταλλεύσου το και σήκω από τον καναπέ σου το Σάββατο το πρωί ή την Κυριακή και βγες έξω μια βόλτα.Επ!!! τα κλειδιά του αυτοκινήτου μην τα πάρεις. Θυμίσου την σοφή επιστήμη που μας ενημερώνει ότι το φως διεγείρει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου που βελτιώνουν την διάθεση.

  Ένα θετικό σημείο της οικονομικής κρίσης είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις και επαφές επαναπροσδιορίζονται. Μίλησε με φίλους που έχετε χάσει επικοινωνία και ψάξε να βρεις τον κολλητό σου που έχει χαθεί κάπου ανάμεσα στο ..πουθενά. Να έχεις στενούς φιλικούς δεσμούς με τους δικούς σου ανθρώπους.Σίγουρα θα σε κάνει ακόμη καλύτερο άνθρωπο κ θα εισπράξεις την χαρά και την θετική ενέργεια εις το διπλάσιον .
Τελείωσε μια «ενοχλητική « δουλειά που συνεχώς μεταφέρεις από μέρα σε μέρα, από μήνα σε μήνα. Ναι σήκωσε το ακουστικό και κλείσε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες με παλιούς λογαριασμούς και πήγαινε στον γιατρό που καιρό τώρα αποφεύγεις.

  Μην προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα προβλήματα μέσα σε 24 ώρες. Ξεκίνησε ένα την φορά για να μην αισθανθείς πελαγομένος και κάνε ένα διάλειμμα δέκα λεπτών. Δημιούργησε ένα ήσυχο,ήρεμο περιβάλλον για σένα για να λειτουργήσεις αποδοτικότερα .Μην ξεχνάς πως και ο θεός έφτιαξε τον κόσμο σε 7 μέρες .


  Μια καλή πράξη την μέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ξεκίνησε από μια βόλτα στην ντουλάπα σου και στην παπουτσοθήκη σου. Ο,τι δεν φοράς πια χαρισέ το σε κάποιον άλλον .Κάνε ανταλλαγές βιβλίων με τους φίλους σου. Σήκω από την θέση του λεωφορείου όσο κουρασμένος είσαι όταν βλέπεις μια έγκυο .Μάζεψε κουβέρτες και παλιές πετσέτες και δώρισε τις σε φιλοζωικές εταιρείες που θα τις χρησιμοποιήσουν . 

Γίνε εθελοντής αιμοδότης και δωρητής οργάνων. Ενημέρωσε την οικογένεια σου για την απόφαση σου. Μπορεί να σώσεις είτε έναν δικό σου άνθρωπο είτε μπορεί να σώσει εσένα ένας άγνωστος ,επειδή είναι και εκείνος δωρητής.

  Θυμάσαι τον εαυτό σου σε διάφορες φωτογραφίες που για να χαμογελάσεις , έχεις πει την κλασική λέξη cheese ?? Ακόμη και στην πιο δύσκολη μέρα σου προσπάθησε να το εφαρμόσεις. Χαμογέλασε με το ζόρι γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι ένα τεχνητό χαμόγελο ενισχύει την διάθεση .
  Ξεκίνησε να μαθαίνεις κάτι καινούριο ή αυτό που ήθελες χρησιμοποιώντας είτε το διαδίκτυο είτε κάνοντας μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο για να βρεις τα βιβλία που θα χρειαστείς.
έλα χαμόγελασε λίγο και κάνε κάθε μέρα ένα μικρό βήμα θα συμπληρώσω μετά από δύο χρονιά ξαναδιαβάζοντας το κείμενο . 
φιλιά λιακάδες μου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: